Transkrip wawancara bersama Doktor Suhazeli bin Abdullah pakar kesihatan keluarga / Luqman Haqim Kamaludin and Muhammad Zarif Hakimi Mohamad Asri - Kamaludin, Luqman Haqim; Mohamad Asri, Muhammad Zarif Hakimi (Perpustakaan Tengku Anis, 2021)
Temu bual ini dilakukan Bersama Dr Haji Suhazeli Abdullah. Beliau merupakan anak kelahiran Kota Bharu, Kelantan. Beliau melanjutkan pelajaran di peringkat ijazah perubatan di Universiti Sains Malaysia, Kubang Kerian, Kelantan. Kemudian, beliau melanjutkan pelajaran ke peringkat Sarjana (Master of Medicine) dalam pengkhususan Perubatan Keluarga di Universiti Kebangsaan Malaysia. Temu bual ini dilakukan bagi mengetahui tentang pengalaman dan pencapaian beliau sepanjang menjadi seorang yang pakar di dalam ilmu perubatan dan juga di dalam bidang penulisan. Temu bual ini dijalankan melalui platform "Zoom Meeting" yang dijalankan pada tarikh 30 Jun 2021 pada hari Rabu. Temu bual tersebut berlangsung pada jam 2.30 petang dan mengambil masa selama 2 jam. Secara ringkas, Dr Hj Suhazeli Abdullah banyak berkongsi pengalaman hidup beliau dalam bidang pakar perubatan keluarga dan beliau juga banyak menerima anugerah sepanjang beliau berkhidmat di dalam bidang tersebut.