Kajian kemungkinan membekal alat-alat senilukis ke ITM Shah Alam, Selangor / Abdullah Zawani Tahir ... [et al.] - Tahir, Abdullah Zawawi; Ahmad Nazari, Abd. Samat; Mohamad Zain, Zainal Abidin; Abdul Shukor, Khairol Anwar; Ishak, Halmi (1997)
Tujuan utama kajian ini ialah untuk mengadakan satu bentuk alam. Disamping itu mengadakan kemudahan bagi pelajar-pelajar yang terlibat menggunakan alat-alat senilukis mendapatkan peralatan yang dikehendaki bermutu tinggi.