Kajian mengenai sikap penerimaan dan penggunaan lampin pakai-buang oleh ibu-ibu di kawasan Shah Alam / Rahimah Abd Samad ... [et al.] - ABD SAMAD, RAHIMAH; OMAR, SURAYA; IBRAHIM, HASLINA; ABDUL LATIF, ZAHARIAH (1984)
Lampin pakai buang ini merupakan keluaran baru dipasar kan bagi menggantikan lampin kain yang biasa di gunakan. Lampin ini boleh didapati didalam berbagai-bagai ukuran dan jenis. Matlumat-matlumat dan 'data-data yang berkaitan di perolehi dari soal selidik yang diedarkan dan temuduga perseorangan yang dijalankan. Matlumat yang diperolehi adalah berkaitan dengan keadaan pemasaran dan pendapat responden-responden.