Energy Sport Sdn Bhd / Norashikin Fauzi ... [et al.] - Fauzi, Norashikin; Assan, Wibya Rahayu; Hj. Ali, Noorhaneyza; Martin, Jacqueline Noriyati (1999)
Perniagaan yang bakal kami jalankan ini adalah menjual dan mengedar barangan sukan iaitu Energy Sport Sdn. Bhd. Lokasi yang kami pilih untuk menjalankan perniagaan kami ini adalah di pusat bandar iaitu di Jalan Haji Taha, di mana kawasan ini merupakan tumpuan orang ramai. Kami menjangka perniagaan kami ini akan mula beroperasi pada Julai 2000 iaitu 6 bulan dari sekarang. Tren pasaran yang menjustifikasikan projek ini adalah berdasarkan kepada permintaan terhadap barangan sukan yang terkini dan bermutu tinggi. Lebih-lebih lagi jenama yang terkenal seperti Nike, Puma, Cheetah, Umbro dan Adidas merupakan jenama yang menjadi tumpuan ramai pada masa kini. Kami telah memilih untuk menjual barangan Buatan Malaysia bagi mengurangkan kos perbelanjaan yang terlalu tinggi. Kami juga memastikan bahawa mutu barangan kami ini berkualiti dan dapat menepati kepuasan para pengguna.