Teks ucapan sempena projek Agrofarm2U Fakulti Sains Gunaan / Prof. Datuk Dr. Shahrin Sahib @ Sahibuddin - Sahib @ Sahibuddin, Shahrin (2023)
Bersyukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah dan keizinan-Nya, dapat kita berkumpul pada hari ini dalam Majlis Pelancaran Projek Agrofarm2U Fakulti Sains Gunaan.