Teks ucapan sempena majlis menandatangani memorandum persefahaman (MoU) Universiti Teknologi MARA dan Majlis Sukan Negara / Prof. Datuk Dr. Shahrin Sahib @ Sahibuddin - Sahib @ Sahibuddin, Shahrin (2023)
Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin-Nya, kita dapat berkumpul dalam Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman antara Universiti Teknologi MARA dan Majlis Sukan Negara pada pagi ini.