Teks ucapan sempena majlis perasmian kejohanan sukan antara kolej 2023 / Prof. Datuk Dr. Shahrin Sahib@Sahibuddin - Sahib@Sahibuddin, Shahrin (2023)
Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin-Nya, kita dapat berkumpul dalam Majlis Perasmian Kejohanan Sukan Antara Kolej (SUKOL) 2023 pada malam ini.