Teks ucapan sempena malam Shah Alam berselawat / Prof. Datuk Dr. Shahrin Sahib @ Sahibuddin - Sahib @ Sahibuddin, Shahrin (2023)
Alhamdullilah, bersyukur kita ke hadrat Allah SWT atas limpah kurnia-Nya dapat kita bersama-sama berkumpul di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, pada hari ini bagi program Shah Alam Berselawat sempena Pesta Konvokesyen UiTM 2023. 2. Pada kesempatan ini, saya mengucapkan tahniah dan syabas kepada barisan kepimpinan Majlis Perwakilan Pelajar, UiTM Shah Alam bagi Sesi 2022/2023 yang telah menganjurkan program ini.