Teks ucapan sempena majlis sambutan alumni jemputan sidang pertama istiadat konvokesyen ke-98 / Prof. Datuk Dr. Shahrin Sahib @ Sahibuddin - Sahib @ Sahibuddin, Shahrin (2023)
Terlebih dahulu, saya merakamkan setinggi-tinggi ucapan terima kasih, dan tahniah kepada Pejabat Jaringan Industri, Komuniti dan Alumni (ICAN), khususnya Prof. Madya Datin Sri Dr. Nazura Mohamed Sayuti, Pengarah Pusat Jaringan Alumni, serta warga ICAN yang telah bekerjasama menjayakan majlis Sambutan Alumni Jemputan Sidang Pertama Istiadat Konvokesyen ke-98 ini.