Teks ucapan sempena Program Jelajah Ikon Wanita Selangor / Suzana Sulaiman - Sulaiman, Suzana (2023)
Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah SWT, kerana dengan limpah kurnia dan rahmat-Nya, dapat kita bersama-sama di dalam Program Jelajah Ikon Wanita Selangor pada pagi ini.