Teks ucapan sempena 1st International Millennipreneur Innovation and Commercialization Exhibition (IMInE2023) / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi, kerana dengan rahmat-NYA, kita dapat bersama-sama di dalam majlis International Millennipreneur Innovation And Commercialization Exhibition 2023 (I-MInE) pada pagi ini