Teks ucapan sempena program gotong-royong perdana / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi kerana dengan limpah kurnia-Nya, dapat kita bersama-sama menjayakan Majlis Gotong Royong Perdana anjuran Jabatan Infrastruktur Pejabat Pembangunan Infrastruktur dan Infostruktur dengan kerjasama Bahagian Hal Ehwal Pelajar.