Teks ucapan sempena majlis sambutan ulang tahun penubuhan Polis Bantuan UiTM ke-12 dan majlis penyampaian anugerah kecemerlangan Polis Bantuan UiTM tahun 2023 / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah kurnia dan keizinan-Nya, kita dapat bersama-sama dalam Majlis Sambutan Ulang Tahun Penubuhan Polis Bantuan UiTM Ke-12 dan Majlis Anugerah Kecemerlangan Polis Bantuan UiTM Tahun 2023.