Teks ucapan sempena majlis pelancaran klinik bantuan guaman Fakulti Undang-Undang Universiti Teknologi MARA / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah, setinggi-tinggi kesyukuran dipanjatkan kehadrat Allah SWT, atas kesempatan untuk kita bersama-sama memeriahkan Majlis Perasmian Klinik Bantuan Guaman Fakulti Undang-Undang, Universiti Teknologi MARA. 2. Pertama sekali, saya ingin merakamkan ucapan tahniah kepada pihak Fakulti Undang-Undang, yang telah melaksanakan dengan jayanya Penubuhan Klinik Bantuan Guaman ini. Saya difahamkan klinik ini adalah penjenamaan semula daripada Pusat Perundingan dan Nasihat Perundangan, Fakulti Undang-Undang, Universiti Teknologi MARA.