Pemasaran maklumat dan memenuhi keperluan pengguna di Perpustakaan Tun Abdul Razak Kampus Puncak Perdana: persepsi pengguna / Dang Merduwati Hashim - Hashim, Dang Merduwati (2008)
Perpustakaan sebagai satu agensi maklumat bagi memenuhi keperluan maklumat warga universiti. Sewajarnya perpustakaan mempunyai perkhidmatan maklumat serta koleksi yang selari dengan keperluan semasa penggunanya. Objektif kajian adalah: i) Mengetahui persepsi pengguna terhadap perkhidmatan PTAR-KPP; ii) Mengetahui cadangan pengguna bagi memenuhi keperluan maklumat mereka. Kajian ini telah dijalankan di UiTM, Kampus Puncak Perdana. Seramai 28 orang pelajar telah menjadi peserta tumpuan kajian. Pelbagai cadangan dan pandangan telah dikemukakan oleh peserta dan dapatan kajian dikategorikan kepada produk, promosi, penempatan dan harga / nilai.