Teks ucapan sempena majlis pemakaian hood sidang 97 / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, Salam Sejahtera dan Salam Malaysia MADANI. Alhamdulillah, marilah kita memanjatkan kesyukuran ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin dan inayah-Nya, kita dapat bersama-sama meraikan para graduan di Majlis Pemakaian Hood sempena Istiadat Konvokesyen Universiti Teknologi MARA yang ke-97. Saya percaya majlis ini dan Istiadat Konvokesyen ke-97 esok merupakan detik yang semestinya dinantikan dan menjadi satu catatan sejarah khususnya kepada para graduan, ibu bapa dan keluarga.