Teks ucapan sempena International Millennipreneur Innovation and Commercialization Exhibition (I-MICE) / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
I-MICE ini merupakan hasil penjenamaan semula program Product Idea Innovation (PRIDE) dan Tech-Create anjuran Akademi Pembangunan PKS dan Keusahawanan Malaysia (MASMED) yang telah dijalankan pada tahun 2018-2022.