Teks ucapan sempena majlis graduasi program UiTM Unicorn Scholar Programme (UiTM USP) / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Saya mewakili Profesor Datuk Dr. Hajah Roziah Mohd Janor, Naib Canselor UiTM, rasa berbesar hati dan mengucapkan terima kasih kepada jawatankuasa Penganjur UiTM USP iaitu Akademi Pembangunan Perusahaan Kecil dan Serderhana (PKS) serta Keusahawanan Malaysia (MASMED), Universiti Teknologi MARA yang telah memberikan komitmed dalam menjayakan program ini. Saya juga merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada pihak Kementerian Pengajian Tinggi yang terlibat memberikan sokongan kepada UiTM melalui MASMED.