Majlis apresiasi video pendek Islam / Suhaila Sharil and Wan Admiza Wan Hassan - Sharil, Suhaila; Wan Hassan, Wan Admiza (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Sempena dengan Pertandingan Video Pendek Kefahaman Islam yang akan dianjurkan oleh Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM), satu majlis apresiasi telah diadakan di Dewan Besar IKIM pada 21 Mac 2023 bermula jam 10 Pagi hingga 4.45 Petang. Antara objektif utama adalah memberi pendedahan tentang konsep video pendek bergenre Islami, sejarah dan falsafahnya, membahaskan isu dan cabaran dalam menghasilkan video pendek ber-genre Islami sebagai medium dakwah, memberi hala tuju video pendek bergenre Islami yang bakal dihasilkan oleh perserta dan mencungkil potensi video pendek sebagai medium untuk memberi kefahaman Islam kepada masyarakat Malaysia khususnya dan masyarakat global amnya. Justeru delegasi Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau telah dijemput untuk menghadiri majlis tersebut seramai 10 orang iaitu Puan Wan Admiza Wan Hassan, Puan Ismazuriyya Binti Ismail, Dr. Mohd Firdauz Mohd Fathir, Prof. Madya Dr. Masitah Ahmad, Encik Noor Hilmi Mohd Johan, Cik Wan Anis Aqilah Wan Zambri, Encik Shahril Anuar Bin Abdul Ghalim, Puan Suhaila Kamal dan Puan Suhaila Sharil dan Dr. Dzaa Imma Binti Abdul Latiff.