Menyingkap perjalanan Jamsari Sabian sebagai pemain bola sepak negara / Najat Ahmad Bustamam ... [et al.] - Bustamam, Najat Ahmad; Roslan, Nur Ayuni Syazni; Noruddin, Nur Fatin Najihah; Bunawan, Ap-Azli; Ahmad, Mohd Nazir (Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM Kampus Puncak Perdana, 2020)
Artikel ini berasaskan sumber maklumat primer dan sekunder tentang pemain lagenda bola sepak negara iaitu Jamsari bin Sabian. Temu ramah dilakukan untuk mendapatkan data tentang latar belakang beliau dan kariernya. Artikel tersebut melaporkan bagaimana dia memulakan kariernya sebagai pemain bola sepak kebangsaan dan pengalamannya semasa terlibat dalam kelab bola sepak dan permainan. Artikel ini juga menerangkan pengalamannya sebagai jurulatih bola sepak untuk pasukan UiTM (Universiti Teknologi Mara Shah Alam) dan Syarikat Air Melaka. Selain itu, pemikiran dan pandangannya mengenai pasukan bola sepak semasa dan kemajuan pasukan bola sepak di bawah bimbingannya juga termasuk dalam artikel ini.