Biografi Sujana Bin Mohd Rejab: pereka tangan cetakan 3D / Nurul Ain Mat Hussin ... [et al.] - Mat Hussin, Nurul Ain; Noor Azman, Putri Ain; Ahmad, Mohd Nazir; Abu Bakar, Amzari (Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM Kampus Puncak Perdana, 2019)
Artikel ini berdasarkan sumber pertama iaitu sumber lisan. Ia melibatkan seorang tokoh pereka tangan cetakan 3D iaitu Sujana Bin Mohd Rejab. Pelbagai perkara mengenai biografi Sujana disentuh di dalam artikel ini. Antaranya ialah mengenai kisah latar belakang beliau, pengalaman kerja beliau sebelum dan selepas menjadi pereka, organisasi beliau, serba sedikit mengenai cetakan 3D, penglibatan beliau sepanjang menjadi pereka, pencapaian dan anugerah yang diperolehi dan harapan beliau terhadap generasi muda zaman sekarang. Kerjaya beliau boleh menarik minat generasi muda untuk belajar mengenai percetakan 3D seterusnya dapat mempraktikkannya sendiri dan beliau dapat memberi tunjuk ajar sehingga berjaya sekiranya seseorang itu bekerjasama dan bekerja dengannya. Oleh itu, Sujana juga boleh dijadikan sebagai salah satu sumber rujukan jika mereka ingin mengetahui lebih lanjut mengenai percetakan 3D.