Nukilan buat pelajar semester 5 Fakulti Pengurusan & Perniagaan: selamat bergraduasi / Nurain Farahana Zainal Abidin ... [et al.] - Zainal Abidin, Nurain Farahana; Kamarulzaman, Masrul Hayati; Idris, Asma’ Rashidah; Zoolkefli, Zuliana; Zaid, Noor Azila (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Buat anak-anak didik ku Amanah telah kami lunaskan buat kalian semua Segala ilmu dan bekal untuk kalian berjuang diluar sana, telah kami semat di jiwa sanubari Jadikanlah ilmu ini sebagai azimat mustajab utk kebaikan diri serta umat Pahit jerih, susah senang, suka duka kini dinoktahkan, yang tinggal hanya kenangan yang bisa buat kalian sinistersenyum kelak Merangkak sudah, bertatih sudah, berjalan sudah, berlari pun sudah Kini tiba waktu kalian berdiri teguh, cekalkan tekad Pasakkan iman menempuh badai ujian yg seru hebat Saat selok belok jalan yang dilalui kian berliku, beristirehatlah sebentar wahai anak didik ku Tenangkan akal fikiran mu nescaya jalan keluar pasti kalian temui Wahai anak-anak didik ku Haramkan melintas dibenak fikiran untuk menyerah, dan mengalah Masalah, ujian dan ranjau memang menanti kalian, itulah hukum alam Jika berlari melanggar tembok, jangan tembok yg disalahkan Carilah jalan untuk melewati agar senang kemudian nanti