Menyingkap pengalaman Subkhiddin Haji Mohd Salleh sebagai pengadil bola sepak Malaysia / Kamarul Azwan Azman ... [et al.] - Azman, Kamarul Azwan; Ahmad Sibi, Muhammad Asnawi Rusydi; Anuwar, Muhammad Khairul Rizal; Yunus, Mohd Nizam; Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM Kampus Puncak Perdana, 2017)
Artikel ini menyingkap pengalaman Subkhiddin bin Haji Mohd Salleh yang telah berkecimpung bukan sahaja dalam bidang pengadilan bola sepak secara professional di Malaysia tetapi juga kerjaya beliau sebagai seorang guru. Maklumat ini diperolehi melalui hasil dokumentasi lisan. Ia bermula dengan latar belakang diri dan keperibadian beliau, keluarga serta pendidikan. Selain itu, ia juga mengisahkan kepada penglibatan awal beliau, pengalaman dan cabaran yang dihadapi sepanjang kerjayanya sebagai pengadil bolasepak. Artikel ini juga turut berkongsi anugerah yang telah diterima di sepanjang karier beliau sebagai seorang guru dan perlantikan beliau sebagai pengadil antarabangsa sehingga meletakkan beliau antara pengadil yang terbaik yang pernah dilahirkan oleh negara.