Program Ekspo Selangkah ke UiTM 2023 bagi peringkat UiTM Cawangan Negeri Sembilan / Ahmad Azman Mohamad Ramli ... [et al.] - Mohamad Ramli, Ahmad Azman; Ahmad, Masitah; Mohd Zaki, Faddliza; Hashim, Norhashimah; Arshad, Izzatil Husna; Ahmad, Zahril Shahida; Mohamad Khairi, Aiman Mudzafar; Mohamad Bahtiar, Ida Nadia (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Pada tarikh 27 Mei 2023 hingga 28 Mei 2023, hari Sabtu dan Ahad, bermula pada pukul sembilan pagi sehingga pukul empat petang, telah diadakan program Ekspo Selangkah ke UiTM 2023 bagi Peringkat UiTM Cawangan Negeri Sembilan. Program selama dua hari ini telah diadakan dengan jayanya di Pusat Kegiatan Pelajar, UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Seremban. Ekspo Selangkah ke UiTM 2023 merupakan jenama (branding) UiTM dan diadakan bertujuan untuk mempromosikan UiTM kepada masyarakat sekitar terutamanya pelajar-pelajar lepasan SPM, STPM dan Matrikulasi. tentang kursus-kursus di peringkat pra diploma, diploma, ijazah sarjana muda, sarjana dan doktor falsafah yang sedang ditawar di UiTM Cawangan Negeri Sembilan secara khususnya dan di UiTM seluruh Malaysia secara amnya. Ekspo ini juga bertujuan memberi maklumat kepada pengunjung tentang peluang-peluang pekerjaan yang boleh pelajar ceburi selepas menamatkan pengajian di UiTM.