Teks ucapan sempena majlis menandatangani memorandum persefahaman (MoU) antara Universiti Teknologi MARA dan UDA Holdings Berhad / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah, segala puji bagi Allah SWT kerana dengan limpah kurnia-Nya, kita dapat berkumpul di sini sempena Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman antara Universiti Teknologi MARA dengan UDA Holdings Berhad. Selamat datang saya ucapkan kepada tetamu dan delegasi dari UDA Holdings Berhad ke UiTM pada hari ini. Ia merupakan satu penghormatan besar kepada kami bagi menyaksikan permulaan satu perkongsian yang amat penting antara universiti dan industri. Setinggi-tinggi tahniah juga diucapkan kepada Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS), UiTM di bawah pimpinan Dekan, Profesor Madya Dr. Mohd Afandi Mat Rani, atas komitmen dalam melaksanakan kerjasama industri bersama UDA Holdings Berhad yang merupakan syarikat pemaju hartanah, pengurusan aset, fasiliti dan perhotelan terkemuka di negara ini.