Pameran maya: sejarah israk dan mikraj / Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka - UiTM Cawangan Melaka, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Melaka, 2022)
Sempena memperingati peristiwa Israk & Mikraj yang berlaku pada malam Isnin, 27 Rejab, kira-kira 18 bulan sebelum hijrah, PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin telah menyediakan Pameran Maya bertajuk "Sejarah Israk dan Mikraj" yang telah dikeluarkan pada 2 Mac 2022. Pihak PTAR UiTM Cawangan Melaka juga telah menyediakan Kuiz Pameran Maya: Sejarah Israk & Mikraj bagi menguji kefahaman warga UiTM mengenai peristiwa Israk & Mikraj.