Pameran maya: kesihatan mental dan fizikal / Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka - UiTM Cawaangan Melaka, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Melaka, 2021)
Untuk menikmati kesihatan yang baik, untuk membawa kebahagiaan sejati bagi keluarga, untuk membawa kedamaian bagi semua, pertama-tama seseorang harus mendisiplinkan dan mengendalikan pikirannya sendiri.