Pameran maya: kesedaran pencegahan COVID-19 kita teguh kita menang / Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka - UiTM Cawangan Melaka, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Melaka, 2020)
Dapatkan panduan dan tips pencegahan, info gejala, amalan 3W, langkah pencegahan di tempat kerja, mitos dan fakta, kaedah melupuskan pelitup muka dan sebagainya bagi manfaat bersama.