Pameran maya: Melaka melalui catatan Portugis / Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka - UiTM Cawangan Melaka, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Melaka, 2021)
Maklumat disampaikan oleh Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka Kampus Bandaraya dengan kerjasama Perbadanan Muzium Melaka (PERZIM).