Pameran maya: kenali negeri di Malaysia melalui Bendera, Jata dan Lagu sempena Hari Malaysia / Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka - UiTM Cawangan Melaka, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Melaka, 2021)
Bagi menyemarakkan lagi semangat dan rasa cinta anda pada negara, PTAR UiTM Cawangan Melaka menyediakan Pameran Maya Kenali Negeri di Malaysia Melalui Bendera, Jata dan Lagu sempena Hari Malaysia.