Lawatan daripada Unit Pusat Sumber Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM) Kampus Kota Bharu / Sazlina Saleh - Saleh, Sazlina (Perpustakaan Tengku Anis, 2024)
Pada 13 Februari 2024, Perpustakaan Tengku Anis (PTA) telah menerima lawatan daripada Unit Pusat Sumber Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM) Kampus Kota Bharu seramai 5 orang staf unit tersebut. Tujuan lawatan ini adalah untuk berkongsi ilmu terutamanya mengenai pengurusan perpustakaan khususnya dari aspek pengurusan koleksi bahan bacaan, perkhidmatan, sistem sirkulasi yang diaplikasikan di PTA dan lain-lain.