Pameran maya: trivia merdeka / Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka - UiTM Cawangan Melaka, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Melaka, 2021)
Pameran Maya TRIVIA MERDEKA dengan kerjasama Perbadanan Muzium Melaka.