Pameran maya: Bendera Malaysia: dari Union Jack ke Jalur Gemilang / Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka - UiTM Cawangan Melaka, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Melaka, 2021)
Bagi menyemarakkan lagi semangat dan rasa cinta anda pada negara, PTAR UiTM Cawangan Melaka menyediakan Pameran Maya Bendera Malaysia : dari Union Jack ke Jalur Gemilang sempena Hari Malaysia.