Pameran maya: sejarah mata wang Malaysia (duit syiling dan wang kertas Malaysia lama) / Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka - UiTM Cawangan Melaka, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Melaka, 2022)
Jom ketahui sejarah mata wang Malaysia. Serta kami kongsikan wang kertas Malaysia lama dan juga sejarah duit syiling Malaysia. Pernah tak terfikir tentang duit kita masa kecil dulu, berbeza dengan sekarang, bukan? Tahukah anda juga dulu kita ada not wang RM1000 sekeping? Mesti menarik kalau kita selusuri sejarah evolusi matawang di Malaysia