Pameran maya: rempah ratus Nusantara / Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Melaka - UiTM Cawangan Melaka, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Melaka, 2020)
Masakan di Malaysia sangat terkenal dengan kepelbagaian jenis menu. Salah satu bahan utama dalam masakan Malaysia adalah rempah ratus. Rempah ratus inilah yang memberikan aroma menarik kepada masakan seharian kita. Jom kita mengenali jenis rempah ratus dan kegunaanya dalam masakan.