Majlis jasamu dikenang 2022 Universiti Teknologi MARA / Universiti Teknlogi MARA - Universiti Teknologi MARA, Pejabat Pendaftar (Universiti Teknologi MARA, 2022)
Majlis Jasamu Dikenang Universiti Teknologi MARA 2022 diadakan khusus untuk menghargai jasa staf Universiti yang akan besara wajib, besara pilihan dan besara atas sebab kesihatan.Di samping itu, ianya bertujuan untuk memberi penghargaan kepada staf yang telah berkhidmat selama 20, 25 dan 30 tahun di UiTM.