International Community Service Programme 2023 (ICSP ’23): meraikan penglibatan institusi pengajian tinggi dalam kemampanan kesihatan kendiri / Siti Syaida Sirat, Ahmad Husaini Mohamed and Jamil Mohamed Sapari - Sirat, Siti Syaida; Mohamed, Ahmad Husaini; Mohamed Sapari, Jamil (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Tanggal 24 Ogos 2023 yang lalu, Pusat Pengajian Kimia dan Alam Sekitar (PPKAS) dengan kerjasama Jabatan Pengurusan Perniagaan (JPP), Fakulti Pengurusan Perniagaan, Kampus Kuala Pilah and CMH Specialist Hospital telah berjaya menganjurkan program International Community Service Programme 2023 (ICSP ’23) bertempat di Galeri Diraja Tuanku Jaafar, Seremban, Negeri Sembilan. Program ini dianjurkan serentak dalam minggu program Global Outreach Programme (GOP (6.0) yang diadakan pada 21 hingga 25 Ogos 2023. Program khidmat masyarakat ini merupakan agenda tahunan pusat pengajian yang telah diterapkan selain daripada aktiviti berteraskan akademik bagi menyeimbangkan peranan ahli akademik di dalam sumbangan sosial kepada masyarakat yang memerlukan.