Program Keeperku: bersama Zoo Negara / Mohd Faiz Ismail - Ismail, Mohd Faiz (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Pada tarikh 24 Jun 2023, hari Sabtu telah diadakan program khidmat masyarakat pelajar bersama pihak zoo negara. Program diadakan di zoo negara, Ampang Selangor dan dianjurkan oleh pelajar Semester 5 ADM599 kursus Etika Korporat (Kelas A, B, C, D, E) Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Korporat (Kepujian) Fakulti Sains Pentadbiran dan Pengajian Polisi UiTM Seremban 3. Ia dilaksanakan secara fizikal dan ianya disertai oleh 137 orang yang terdiri daripada pelajar semester 5 Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Korporat dan 4 orang pegawai pengiring dari kalangan pensyarah iaitu Puan Farihah binti Hassan, Encik Mohd Faiz bin Ismail, Dr. Mohamed Fajil Abd Batau dan Puan Norashikin binti Mohd Mokhtar. Segala urusan berkaitan program diuruskan oleh ketua projek dari kalangan pelajar bersama pegawai yang bertanggungjawab dari pihak zoo yang bernama Puan Yusma Yusoff.