Demi masa / Wan Noorli Razali - Razali, Wan Noorli (Academy of Language Studies, 2024)
Demi MASA Manusia amat kerugian Bersungguh kita sibuk mengejar dunia Sedang ia satu anggapan Dari tidur kepada tidur Rutin yang sama Rugi yang lena