Orang luar / Noraziah Mohd Amin - Mohd Amin, Noraziah (Academy of Language Studies, 2024)
Orang luar walau bukan saudara kandung diagung-agung dijunjung-junjung dipayung-payung kami di sini hanya mampu merenung... Orang luar walau tempoh perkenalan belum panjang disayang-sayang ditatang-tatang dijulang-julang kami di sini hanya mampu memandang....