Kadang-kadang / Noraziah Mohd Amin - Mohd Amin, Noraziah (Academy of Language Studies, 2024)
Dengar ini nasihat nenek, wahai cucunda tersayang: kadang-kadang tidak perlu berterus-terang demi mengelak melukai hati orang lebih baik menemberang bak Pak Belalang daripada Si Luncai yang dihukum raja berang padah mulut lantang bertutur lancang.