Gaza / Muriatul Khusmah Musa - Musa, Muriatul Khusmah (Academy of Language Studies, 2024)
Kau mengajar dunia tentang, Hancurnya kemanusian Gagalnya pemikiran Rakusnya kekuasaan Tamaknya keinginan Hinanya kepimpinan Mahalnya kemerdekaan Namun kau juga mengajar kami tentang, keimanan kesabaran ketabahan kekuatan kemanusiaan Tiada apa yang dapat ku nukilkan Hanya airmata dan pengharapan Moga Allah kabulkan Hasbunallah Wanikmal Wakeel Cukuplah bagi kami, Allah sebagai penolong!