Sejauh manakah kecekapan dan keberkesanan perkhidmatan pos di Shah Alam setelah diswastakan. Satu tinjauan / Ani Awang ... [et al.] - Awang, Ani; Basar, Suzana Rita; Noor, Fartini Hanim; Abdul Karim, Rozita (Faculty of Administrative Science and Policy Studies, 1994)
Penswastaan perkhidmatan pos adalah suatu perkara yang tidak asing lagi kepada mas'yarakat Malaysia dalam tempoh lebih dua tahun dalam usaha untuk meningkatkan kecekapan dan untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada orangramai.