Sambil mengopi di bumi Acheh / Anis Shaari - Shaari, Anis (Academy of Language Studies, 2024)
Kopi sanger perlahan kuhirup segar mendamai jiwa sambil melayan sepoi pawana dingin merembas tubuh aku asyik dalam dakapan suasana meniti waktu mengajar makna.