Maka untuk apa hidup ini?: (kembara mencari sedar – ketika dunia diuji COVID-19) / Anis Shaari - Shaari, Anis (Academy of Language Studies, 2024)
Pada suatu kesempitan pada suatu kesenangan ada alamat demi alamat untuk kau cepat sedar akan sementara sifatnya.