Majlis jasamu dikenang 2021 Universiti Teknologi MARA / Universiti Teknlogi MARA - Universiti Teknologi MARA, Pejabat Pendaftar (Universiti Teknologi MARA, 2021)
Majlis Jasamu Dikenang Universiti Teknologi MARA 2021 diadakan khusus untuk menghargai jasa staf Universiti yang akan besara wajib, telah atau akan besara secara pilihan sendiri dan besara atas sebab kesihatan. Di samping itu, ianya bertujuan untuk memberi penghargaan kepada staf yang telah berkhidmat setia bagi tempoh 20, 25 dan 30 tahunperkhidmatan di UiTM.