Bengkel Pelan Strategik 2024 dan Majlis Anugerah Aspirasi 2022-23 / Hilwana Abd Karim - Abd Karim, Hilwana (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Pada 4 November 2023 telah berlangsung Bengkel Pelan Strategik bagi tahun 2024 dan Majlis Anugerah Aspirasi bagi tahun 2022 yang bertempat di Cyberview Resort and Spa, Cyberjaya. Tujuan program ini diadakan ialah menetapkan bidang tujahan KPI FPP Kampus Seremban bagi tahun 2024 dengan merancang aktiviti atau insiatif program yang perlu dilaksanakan bagi mencapai KPI tersebut. Program ini turut bertujuan meraikan kejayaan staf FPP yang meraih pelbagai kejayaan pada tahun 2022 dengan menawarkan pelbagai anugerah iaitu Anugerah Sosial dan Anugerah Akademik seperti Anugerah Khas Fakulti, Anugerah Penerima Geran Terbanyak, Anugerah Penulisan dan Penerbitan Terbanyak, Anugerah Kepimpinan, Anugerah Pendidik Digital dan Anugerah Srikandi yang diberikan kepada staf yang tel h berjuang untuk pulih dari penyankit kanser dan kembali menyumbang tenaga semula kepada FPP.