INVENTOPIA 2023: FBM-Seremban International Innovation Competition (FBM-SIIC) / Nur Fadhlina Zainal Abedin - Zainal Abedin, Nur Fadhlina (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Pertandingan inovasi 'INVENTOPIA 2023: FBM-Seremban International Innovation Competition (FBM-SIIC) telah berlangsung sepanjang Ogos hingga Oktober 2023. Sejumlah lebih daripada 50 penyertaan, termasuk daripada Indonesia dan Maldives, telah memeriahkan pertandingan ini. Keputusan pemenang telah diumumkan pada 13 Oktober 2023.Selain itu, peserta turut menghantar 'extended abstract' idea inovasi mereka. Pada 31 Oktober 2023, kompilasi idea inovasi tersebut telah berjaya diterbitkan, memberikan peluang kepada para peserta untuk memperoleh pengiktirafan lebih meluas dan berkongsi pengetahuan inovatif mereka dengan masyarakat. Kejayaan pertandingan ini mencerminkan semangat dan komitmen Fakulti Pengurusan Perniagaan, Kampus Seremban dalam memupuk kecemerlangan dan inovasi di kalangan pelajar dan profesional.