Letter of Intention (LOI) bersama Fakultas Ekonomi dan Bisnis, Universitas Indonesia (UI) / Nur Fadhlina Zainal Abedin - Zainal Abedin, Nur Fadhlina (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Pada 30 Ogos 2023, Fakulti Pengurusan Perniagaan, Kampus Seremban, telah menandatangani Letter of Intention (LOI) bersama Fakultas Ekonomi dan Bisnis, Universitas Indonesia {UI). Acara penting ini telah berlangsung di kampus utama UI, Depok Jakarta. Seramai 10 orang staf FPP Kampus Seremban telah ke Jakarta untuk menjayakan majlis menandatangani LOI ini. Kejayaan majlis ini mencerminkan komitmen kedua-dua institusi untuk memperkuat jalinan kerjasama dan pertukaran ilmu pengetahuan pada masa hadapan.