CSR: bantuan kewangan kepada pelajar Universitas Islam Negeri Raden Fatah Palembang Indonesia (UIN) / Nur Fadhlina Zainal Abedin - Zainal Abedin, Nur Fadhlina (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Pada 28 Ogos 2023, sebuah program Corporate Social Responsibility (CSR) yang bertujuan memberikan bantuan kewangan kepada pelajar Universitas Islam Negeri Raden Fatah Palembang, Indonesia (UIN) telah diadakan. Sebanyak 20 pelajar terpilih menerima sumbangan berupa wang tunai dan buah tangan daripada Malaysia. Inisiatif ini merupakan hasil sumbangan ikhlas daripada staf-staf Fakulti Pengurusan Perniagaan, Kampus Seremban. Bantuan ini diharapkan dapat membantu meringankan beban kewangan pelajar-pelajar tersebut serta memperkuat hubungan antara kedua buah institusi.